top of page

Hajde da slavimo u bašti!

Petkovic Garden,  jedno od rijetkih mjesta u Tivtu, Crna Gora gdje mozete da organizujete svoju proslavu na otvorenom. Idealno mjesto da proslavite rodjendan za djecu, u kojem ce i odrasli uzivati. Pored proslava rodjendana, moguce je organizovati bilo koju vrstu proslave - matura, diploma, otkrivanje pola bebe, punoljetstvo, djevojacke proslave i mnoge druge. 

 

U lijepo uredjenom vrtu nasim gostima nudimo koristenje vanjskog bazena i decijeg igralista. Prostor se nalazi na periferiji Tivta, pruzajuci dozu intimnosti i tisine. Pristupacna lokacija i parking prostor u objektu su jos jedna od pogodnosti.

Uzivajte u zabavi pored bazena, pustite djecu da se zabave na nasem igralistu ili jednostavno uzivajte u svojoj proslavi u prirodnom okruzenju.

proslava rodjendana, 18ti rodjendan, vjencanje, outdoor events
dekoracija rodjendana, proslava rodjendana, vjencanje,

Čar je u detaljima

Za trendi ugodjaj, prostor je opremljen okruglim stolovima i elegantnim Tiffany stolicama, dok za najmladje goste imamo interesantan kutak sa mini stolom i udobnim jastucima. 

Bujni zeleni travnjaci i plavetnilo bazena, okruzeni raznobojnim cvijecem, bice savrsena pozadina vase sledece Instagram fotke. 

Za detaljnije informacije o paketima koje nudimo, pogledajte  Cjenovnik.

bottom of page